Pages

ՄԻՋՈՒԿ

Տորթի միջուկի համար կարող եք ընտրել կրեմներից որևէ մեկը ինչպես նաև 1 կամ 2 բաղադրիչ


Խմոր՝ (խմորը գուբկա բիսկվիթ է)
-Վանիլային
-Շոկոլադային

Բաղադրիչներ՝
-Բանան
-Նարինջ
-Կիվի
-Մանդարին
-Ելակ
-Ազնվամորի (Այս պահին չունենք)
-Անանասի կոմպոտ
-Ընկույզ
-Գետնանուշ
-Նուշ (100դ կավելանա յուրաքանչյուր կտորի համար)
-Պնդուկ (100դ կավելանա յուրաքանչյուր կտորի համար)
-Խրուստիկ (շոկոլադապատ վաֆլե գնդիկներ)
-Շոկոլադի հատիկներ
-Չամիչ
-Խուրմա
-Կոկոսի քերուկ

Կրեմներ՝
-Սերուցք խտ․ կաթով
-Բուսական կարագ խտ․ կաթով (սփրեդ)
-Բնական կարագ խտ․ կաթով (100դ կավելանա յուրաքանչյուր կտորի համար)
-Պանրային (100դ կավելանա յուրաքանչյուր կտորի համար)
-Յոգուրտային (100դ կավելանա յուրաքանչյուր կտորի համար)
-Թթվասերով (100դ կավելանա յուրաքանչյուր կտորի համար)

Կրեմի համեր՝
-Վանիլային
-Շոկոլադային
-Նութելլայի (նութելլան խառնվում է սերուցքի, բուսական կամ բնական կարագի հետ)
-Կարամելային
-Սրճային
-Կոնյակի